Keress bátran, ha érdekel a .

Érdekel

2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos út 178.
Foglalj időpontot Messengeren
Nyitvatartás (foglalással!) H-P: 09:00-19:00

Meditáció


A vezetett meditáció-relaxáció elsősorban a pszichoszomatikus betegségeknél, ezek feltárásánál jelent nagy előrelépést. Alkalmas a gyógyulási folyamatok meggyorsítására, szorongás oldására. Jó szolgálatot tesz a lélekgyógyászatban, hiszen, minden lélekszinten dől el. A kibillent állapot, ami ha tartósan fennmarad, előbb-utóbb testi szinten is megjelenik akár fájdalom vagy betegség formájában, vagy egyszerűen csak azt érezzük, hogy „valami nincs rendben”.

A meditáció során felszabadul a lélek, és megváltozik a szemléletünk, akár egy adott dologhoz, vagy másokhoz való hozzáállásunk. Ez a tudatállapot hozzásegít ahhoz, hogy megértést vagy feloldást nyerjenek a bennünk régóta hordozott negatív érzések, felgyülemlett feszültségek.

Jó szolgálatot tesz az adott szervek, testrészek és a lélek közötti kapcsolati és összefüggés rendszer vizsgálata, megismerése is. Ezen a folyamaton - belső látás megtanulása - együtt is és egyénileg is végig tudsz majd menni. 


A lélek rezdülései nagyon finomak. Ezeket nem nagyon halljuk meg. Vagy, mert nem tartjuk eléggé fontosnak, vagy mert elfoglaltak vagyunk, futunk, rohanunk, és különben is: majd megoldódik. Aztán a lélek kicsit hangosabban „szól”. Erre már felkapjuk azért a fejünket, mert esetleg itt fáj, ott fáj, vagy be kellene venni ezt-azt, hogy elmúljon.  És feltesszük a kérdést:  Most mi van?! Miért én?! Miért pont velem?! És ekkor érlelődnek meg a kérdések…  

Ez nem csak egy egyszerű relaxáció, amikor kikapcsolódsz a hétköznapi mókuskerékből, és hagyod a tested ellazulni. Ennél sokkal mélyebbre megy. Mély meditatív, és egyben rendkívül éber állapot. Meditáció alatt regenerálódnak a sejtjeink, szöveteink. 


A vezetett meditáció segítséget jelent:

 • párkapcsolati hullámzásoknál, pl.: ha nem tudjuk, hogy „miért történik velem mindig ugyanaz”?  
 • sportteljesítmény növelésénél
 • kitűzött célok megvalósításánál (pénz, siker, karrier, és itt nagyon hosszú a lista ☺ )
 • múltban gyökerező problémák feltárásánál, és ezek átalakításánál
 • negatív érzések, érzelmek át-transzformációjánál
 • számtalan fizikai betegségből való felgyógyulás elősegítésénél
 • pánik, fóbiák kezelésénél, állapotjavításánál
 • fogyásnál,
 • dohányzásról való leszokásnál (ez mindig mókás küzdelem ☺ )
 • stressz kezelésénél
 • terápiás jellegű felhasználásnál

 

A másik forma, a gondolatok kiüresítése, a meditáció megtanulása:

Ez egyénileg történik. Ez NEM vezetett meditáció!

A fókusz a gondolatok kiüresítésén van. Sok-sok egyéni gyakorlás szükséges hozzá. Önmagadért. 

Ha van kedved megtanulni meditálni, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá, szívesen segítek !

Ha újra kell értékelned a lehetőségeidet - melyek segítik a test, lélek egészséges egyensúlyának a megtalálását -, és vállalod, hogy kész vagy többet is tenni a változásért, akkor várlak egyéni konzultációra.

Az EGYÉNI  meditáció tanulásának az  időtartama alkalmanként:  1 óra
(Díjazása: 7.000 Ft /óra)

 

CSOPORTOS gyakorlatok:

(3.000,- Ft/alkalom    1,5 óra)

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS AKTUALITÁSOK:

www.fenyleny.hu

 

MINDEN ALKALOMRA ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

 

Mély tudatszint elérésével képes leszel arra, hogy egy egészséges jövőképet tudj kialakítani annak érdekében, hogy sikeres, kielégítő és teljes életet élhess meg.

 

 

„Az ember nem a gondolatai, hanem a kapcsolódásai által létezik, mint ahogy minden más is. Amiként egy fa gyökerei kapcsolódnak a földhöz, vagy levelei a napfényhez, úgy kapcsolódik az ember is a körülötte élő világhoz. Egyszóval létezni annyit tesz, mint kapcsolódni, vagyis ha nincs kapcsolódás, nincs élet sem.”
(paradox-pszichológia)

 

Top