Keress bátran, ha érdekel a .

Érdekel

2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos út 178.
Foglalj időpontot Messengeren
Nyitvatartás (foglalással!) H-P: 09:00-19:00

Meditáció


A vezetett meditáció-relaxáció elsősorban a pszichoszomatikus betegségeknél, ezek feltárásánál jelent nagy előrelépést. Alkalmas a gyógyulási folyamatok meggyorsítására, szorongás oldására. Jó szolgálatot tesz a lélekgyógyászatban, hiszen, minden lélekszinten dől el. A kibillent állapot, ami ha tartósan fennmarad, előbb-utóbb testi szinten is megjelenik akár fájdalom vagy betegség formájában, vagy egyszerűen csak azt érezzük, hogy „valami nincs rendben”.

A meditáció során felszabadul a lélek, és megváltozik a szemléletünk, akár egy adott dologhoz, vagy másokhoz való hozzáállásunk. Ez a tudatállapot hozzásegít ahhoz, hogy megértést vagy feloldást nyerjenek a bennünk régóta hordozott negatív érzések, felgyülemlett feszültségek.

Jó szolgálatot tesz az adott szervek, testrészek és a lélek közötti kapcsolati és összefüggés rendszer vizsgálata, megismerése is. Ezen a folyamaton - belső látás megtanulása - együtt is és egyénileg is végig tudsz majd menni. 


A lélek rezdülései nagyon finomak. Ezeket nem nagyon halljuk meg. Vagy, mert nem tartjuk eléggé fontosnak, vagy mert elfoglaltak vagyunk, futunk, rohanunk, és különben is: majd megoldódik. Aztán a lélek kicsit hangosabban „szól”. Erre már felkapjuk azért a fejünket, mert esetleg itt fáj, ott fáj, vagy be kellene venni ezt-azt, hogy elmúljon.  És feltesszük a kérdést:  Most mi van?! Miért én?! Miért pont velem?! És ekkor érlelődnek meg a kérdések…  

Ez nem csak egy egyszerű relaxáció, amikor kikapcsolódsz a hétköznapi mókuskerékből, és hagyod a tested ellazulni. Ennél sokkal mélyebbre megy. Mély meditatív, és egyben rendkívül éber állapot. Meditáció alatt regenerálódnak a sejtjeink, szöveteink. 


A vezetett meditáció segítséget jelent:

 • párkapcsolati hullámzásoknál, pl.: ha nem tudjuk, hogy „miért történik velem mindig ugyanaz”?  
 • sportteljesítmény növelésénél
 • kitűzött célok megvalósításánál (pénz, siker, karrier, és itt nagyon hosszú a lista ☺ )
 • múltban gyökerező problémák feltárásánál, és ezek átalakításánál
 • negatív érzések, érzelmek át-transzformációjánál
 • számtalan fizikai betegségből való felgyógyulás elősegítésénél
 • pánik, fóbiák kezelésénél, állapotjavításánál
 • fogyásnál,
 • dohányzásról való leszokásnál (ez mindig mókás küzdelem ☺ )
 • stressz kezelésénél
 • terápiás jellegű felhasználásnál

 

A másik forma, a gondolatok kiüresítése, a meditáció megtanulása:

Ez egyénileg történik. Ez NEM vezetett meditáció!

A fókusz a gondolatok kiüresítésén van. Sok-sok egyéni gyakorlás szükséges hozzá. Önmagadért. 

Ha van kedved megtanulni meditálni, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá, szívesen segítek !

Ha újra kell értékelned a lehetőségeidet - melyek segítik a test, lélek egészséges egyensúlyának a megtalálását -, és vállalod, hogy kész vagy többet is tenni a változásért, akkor várlak egyéni konzultációra.

Az EGYÉNI  meditáció tanulásának az  időtartama alkalmanként:  1 óra
(Díjazása: 5.000 Ft /óra)

 

CSOPORTOS gyakorlatok:

2024-től kéthetente hétfőnként lehetőség lesz csoportban meditálni. Ezek az alkamak INGYENESEK lesznek !

Első alkalom: 2024. január 15-én lesz. És minden páratlan hét hétfőjén 17:30-as kezdéssel lehet jönni.  Egy órát tart. 

Ide, a csoportosra azok jöjjenek, akik már alapokkal rendelkeznek. (Akár előtte eljössz egy egyéni órára, megtanulod az alapokat, és szívesen látlak a csoportoson is)

Azoknak ajánlom, akik  úgy gondolják, hogy a meditáció tanulását jobb csoportban elkezdeni, akiknek erőt és inspirációt ad az ott hallott pozitív visszacsatolás.

Azoknak is, akik szeretnének "valahova tartozni", akik hasonlóan gondolkodnak, mint te. Munka van, minden alkalommal. :-) Amit majd otthon érdemes folytatni, nap mint nap. 

Csatlakozni lehet bármikor, nem tematika szerint megyünk!

Ha még sosem meditáltál, de érdekel, vagy kíváncsi vagy, hogy mi történik itt, gyere bátran!

 

MINDEN ALKALOMRA ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

 

Mély tudatszint elérésével képes leszel arra, hogy egy egészséges jövőképet tudj kialakítani annak érdekében, hogy sikeres, kielégítő és teljes életet élhess meg.

 

 

„Az ember nem a gondolatai, hanem a kapcsolódásai által létezik, mint ahogy minden más is. Amiként egy fa gyökerei kapcsolódnak a földhöz, vagy levelei a napfényhez, úgy kapcsolódik az ember is a körülötte élő világhoz. Egyszóval létezni annyit tesz, mint kapcsolódni, vagyis ha nincs kapcsolódás, nincs élet sem.”
(paradox-pszichológia)

 

Top