Keress bátran, ha érdekel a .

Érdekel

2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos út 178.
Foglalj időpontot Messengeren
Nyitvatartás (foglalással!) H-P: 09:00-19:00

Energia


Ha az önfejlesztés, az öngyógyítás útját keresed:

Szerencsére egyre többen vagyunk, akik szeretnének kiszabadulni a külső körülmények fogságából, vagyis az információ irányítatlan befogadásából. Itt azt kell elérni, hogy a belső, a szellemi irányítsa a külső eseményeket, hogy az események függjenek tőlünk, ne pedig mi magunk az eseményektől.

Ugyanis a tudatunk az, mely a kinti világot a bentibe vetíti, a bentit pedig a kintibe. Tudatunkon keresztül bármilyen eseményt vagy tárgyat kivetíthetünk a rejtett lehetőségek világába, onnan pedig a láthatóba, megvalósultba.

Az igazi élet lényege ugyanis a tudat szüntelen fejlődése, a lélektől irányítva, a szellemen keresztül. Az ember gondolatai irányítják terünkben a fényt, mely mindent megteremt.

Ami vagy, az a saját gondolataidnak kifejeződése anyagi testben. 

A világegyetem terét (kollekítv tudat) megtöltő információt pontosan az ember teremti meg. Te, Én, és mindenki. 

Minden egyes emberi lény, aki jelenleg a bolygón tartózkodik, hozzátesz valamit magából a kollektív tudat alakulásához. 


És akkor most gondolkodj el:

Milyen gondolatok érzések foglalkoztatnak Téged nap mint nap? 

Szomorúság, bánat, féltékenység, harag, gyűlölet, fájdalom, békétlenség, aggresszió..... ezek mind-mind az alacsony tudatszinten tartó érzelmek. Ha sokáig vagy ebben a lehúzó spirálban, akkor mégis mitől várod, hogy az életed változzon?

És akkor bővítsük ki ezt a gondolatsort világviszonylati szintre. Ha az emberek jelentős része negatív tartományban mozog érzelmileg, (gondolatok, beszéd és cselekvés szintjén), akkor ezzel töltődik a kollektív tudat. Nézz körül a világban! Mit látsz?!

Te döntöd el, hogy mivel engeded magad mérgezni a környezetedből. Mire fókuszálsz. Szereted az esti híradót?! Tudd, azzal hogy nézed, kialakul benned egy érzés/érzet, amit szintén Te "küldesz fel" a kollektív tudatba! Hol tart a világunk?? Mi teremtjük !!! Mindannyian!

Amíg azt mondod, hogy a politika az oka, a másik ember az oka, addig még nem értettél meg valamit. 

Minden változás belülről indul el. 

Legyél Te az, aki változni akar! A környezeted meg hagyjad. Ők majd látni fogják, ahogy Te emelkedsz, hogy valamit nagyon jól csinálsz... és ha akarnak akkor csatlakoznak majd. Ha nem, akkor nem...

Tedd hozzá a közöshöz azt, ami emel Téged. Egy jó kirándulást. Egy erdei sétát. Egy nevetős délutánt. Vidám kártyapartit. Ha tudsz meditálni, akkor az abban megfogalmazottakat. 

 

 

Amire képes vagy: az a Teremtés !

Amikor az egyetemes célra összpontosítasz, a gondolataid fokozatosan valósággá válnak!

 

Az emberek egyre jobban nyitnak az öngyógyítás felé. Többen jártok energia gyógyítóhoz, mert az segítséget tud adni olyan esetekre is, amire más nem.

Tudnod kell, hogy ez a képesség mindenkiben benne van ! Benned is. És még csak hinned sem kell benne. Viszont gyakorolni kell. Sokat. Sokszor. Olyan ez, mint a matek. És egyszer csak megszületik, a felszínre tör ez a tudás, ami benned van. 

Ha azt gondolod magadról, hogy erre képtelen vagy, akkor azt teremted.... és maradsz ahol vagy.

Ha azt, hogy megpróbálom, az már fél siker.

Ha azt, hogy megcsinálom, akkor meg is lesz!

Aki betegsége kapcsán keresi az öngyógyítás útját, neki nagy segítség, ha saját magát tudja "diagnosztizálni", megfigyelni az adott testrészében, szervében lévő elváltozásokat, az érzéseket/érzeteket melyek az ilyenkor egy-egy feltett kérdésre adják a választ. 

 

A tudatod képalkotó segítségével történik minden: a szerveid regenerációja, a tested tisztítása, aurád, csakráid harmonizálása. Energiából épülünk fel.

Amit el tudsz sajátítani:

- Összpontosítás

- Energia gyakorlatok

- Tisztító gyakorlatok

- Fénylégzés

- Információs burok rendbetétele

- Aura rendezés

- Szervek rendbetétele

- Vértisztítás

- Emberi szervek kölcsönhatása

- A test biokémiai aktiválása

 

 

Ha ezt a tudást felébreszted magadban, mindent aktiváltál, ami erre az életre szükséges. Önmagadért.

A meditációs - koncentrációs gyakorlatok megtanulása lesz az alapja annak, hogy a későbbiekben a belső szervekkel való munka már stabil alapokon legyen. 

 

 

Egyéni:

Díjazása: 7.000 Ft /óra - alkalom

 

 

 

BŐVEBB INDORMÁCIÓ, ÉS AKTUALITÁSOK: 

www.fenyleny.hu 

 

MINDEN ALKALOMRA ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

 

 

 

 

 

 

Top