Keress bátran, ha érdekel a .

Érdekel

2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos út 178.
Foglalj időpontot Messengeren
Nyitvatartás (foglalással!) H-P: 09:00-19:00

Masszázsok \ Ayurvedikus


A kezelésekhez használt olaj több mint 40 féle gyógynövényt tartalmaz. Az olajat Indiában készítik. A gyógynövényeket felteszik főzni kb 5 liter vízben, és két nap folyamatos főzés után 3-4dl sűrű anyag marad vissza a főzetből. (Persze arányaiban nagyobb mennyiségben dolgoznak) Ebből készül a jó minőségű masszázsolaj.

Lábmasszázs:
Meleg gyógynövényes olajjal végzett lábmasszázs, mely combtőtől lefelé a marma pontok kezelése által javítja a nyirokkeringést, és segíti az anyagcserét. Relaxáló hatása van, alvászavaroknál is segíthet. Javasolt igénybevett duzzadt láb fájdalmainak az enyhítésére. Revitalizálja a fáradt lábakat, és talpat, valamint az egész testre is kihatással van, mivel a lábak energiaközpontokat tartalmaznak, melyek a test minden részével kapcsolatban állnak. Csökkenti a lábizmok feszülését és feszültségét. Javítja a vérkeringést.


Fejmasszázs:
Érdemes legalább havonta egyszer (eleinte kéthetente) a kezelést igénybe venni. Javítja a haj-fej hormonális működését az agyfüggeléken keresztül, a koponyán (fejtetőn) lévő akupresszúrás pontok kezelésével az egész test egészsége befolyásolható. Emellett ellazít, stressz mentesít, javítja a vérkeringést, memóriát. A hajhagymák állapotát közvetlenül is jótékonyan befolyásolja. Célszerű a késő délutáni órákban végezni a masszázst, amikor már csak másnap reggel mos hajat. Így az indiai gyógynövényekből készült olaj ki tudja fejteni éjszaka a hatását. (Igény szerint olaj nélkül is alkalmazható)


Testmasszázs:
Meleg gyógynövényes olajjal történő testmasszázs. Támogatja a gerinc és az ízületek rugalmasságát, erősíti az izmokat, méregtelenít és relaxál. A lényeg, hogy minél több tápláló olajat juttassunk be a bőrbe. (A különbség az indiai olaj és a nálunk kaphatóak között, hogy az előbbit a bőr szinte „beissza”, míg a többi olaj a bőrön csak a sikosságot biztosítja. Ez nem egy „wellness” illatos olaj -bár van, akinek tetszik az illata :) Az izmok fellazításával jobban áramlik az energia a szervezetben. Segíti a salakanyagok, az izzadság, a vizelet és a széklet kiválasztását. A rendszeresen végzett masszázsterápiával javul a létfontosságú szervek és szövetek működése, növekszik a várható életkor.  Növeli az ellenálló képességet a fizikai-, mentális terheléssel, a stresszel, a túlterheltséggel, a szorongással, a levertséggel és nyugtalansággal szemben. Fokozza az általános toleranciát és béketűrést.

 

Ayurvédikus masszázs 30 perc 40 perc 60 perc 90 perc
Abhyanga teljes testmasszázs (gyógynövény olajos)     10.000  
Abhyanga teljes testmasszázs + fejmasszázs       18.000
Fej-nyak-váll-hátmasszázs   7.000    
Prusta-abh.- hátmasszázs vagy Pada -lábmasszázs 6.000      
5 + 1 alkalmas bérlet 30.000 35.000 50.000  

 

Top