Keress bátran, ha érdekel a .

Érdekel

2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos út 178.
Foglalj időpontot Messengeren
Nyitvatartás (foglalással!) H-P: 09:00-19:00

Masszázsok \ Aroma terápiás


A masszázsolajba illóolajok kerülnek bekeverésre, igény szerint. Masszázs során az olaj felszívódik a bőrön keresztül, bekerül a vérkeringésbe, ami által kapcsolatba kerül a szervezettel. Így kihatással van minden a szervezetben lezajló folyamatra. Javítja a testi-lelki állapotot, az állóképességet. Masszázs után érdemes a zuhanyzást 2-3 órával kitolni, mert az olaj kb 45%-a szívódik fel a masszázs alatt, a többi csak utána.

Alkalmazható:

- relaxálásra,
- frissítő masszázsra,
- lazításra,
- nyugtatásra,
- légzőszervi megbetegedésekre
- hátizomzat stressz eredetű feszültségére,
- általános kimerültségre,
- zaklatottságra.
- menstruáció előtt vagy alatt jelentkező derékfájásra

A használt alapolajak mind természetes anyagokból vannak, nem tartalmaznak semmiféle káros mellékterméket, kőolajszármazékot.

 
Triggerpont terápia és fascia lazítás
 
Mit nevezünk triggerpontnak? Azokat a vázizmokon ( az izomhasban, az izom-ín átmenetben és az izmot körülvevő fasciában) kialakuló, és jól tapintható rendkívül érzékeny csomócskákat nevezzük, amelyekben összegyűlik az adott izom feszültsége. Méretük változó.
Ha triggerpont alakul ki az izomban, az nem képes ellátni a funkcióját, sérülékennyé és fájdalmassá válik, akár a megcsomósodott gumikötél. Mindez kihat az egész szervezet működésére, hisz a sérült izom miatt megbomlik az izomegyensúly, azaz a teljes rendszer statikája. A tartósan feszes izmok akadályozzák a vérkeringést, ízületi blokkokat hoznak létre, sőt, akár a csontokat is képesek mintegy „elhúzni”, ezáltal idézve elő a testi asszimetria kialakulását. A triggerpontok rendkívül érzékenyek, a helyi panaszok mellett általában kisugárzó fájdalmat is okoznak. 
Ha az adott terület megfelelő manuális felkészítését követően a megfelelő technikával nyomást gyakorlunk a triggerpontokra, az idegrendszer az izom reflexes ellazulásával válaszol, és a csomóval együtt az izom feszülése is azonnal oldódik. A lazulás hatására javul az adott terület vérellátása, távoznak a felhalmozódott salakanyagok, az izom pedig visszanyeri eredeti hosszát. 
A kezelés nem fájdalommentes, de a megkönnyebbülés általában azonnali és jelentős.
 
 
Breuss masszázs
 
egy gyengéd, gerincen végzett masszázs, mely nyújtja, lazítja a gerincet, s a mellette futó izmokat, és a kötőszövetet. A masszázs gyengéd és lágy fogásai segítségével képes maximális relaxációt biztosítani, regenerálni a szervezetet.  A Breuss masszázs során alkalmazott gerincnyújtó technikák hatékonyan csökkentik a porckorongok terhelését.

 

Aromaterápiás masszázs 30 perc 60 perc 90 perc
Teljes testmasszázs   8.000  
Teljes testmasszázs + fejmasszázs     16.000
Testmasszázs csak a háti oldalon (hát, lábak, karok)   8.000  
Talpmasszázs 4.500    
Hátmasszázs 4.500    
Hátmasszázs + köpölyözés 4.500    
Hátmasszázs + köpölyözés + mézes masszázs   9.000  
5+1 alkalmas bérlet 22.500 40.000-45.000  

 

Breuss masszázs 40 perc
Breuss masszázs ( hátmaszázs a lumbális rész lazítására)              5.000

 

Top