Relaxáció - meditáció

Elsősorban azoknak ajánlom, akik nem tudnak a hétköznapok hajtó ritmusából kiszakadni, kikapcsolódni.

Megnézem

Tibeti Hangtálas masszázs

A hangtálak - a gong és számos más hangszer mellett - fontos eszközei és kiegészítői az egészség megőrzését szolgáló alternatív eljárásoknak, a gyógyulási folyamatok serkentésének.

Megnézem

Ajuverdikus masszázs

A kezelésekhez használt olaj több mint 40 féle gyógynövényt tartalmaz. Az olajat Indiában készítik.

Megnézem

Aromaterápiás masszázs

Masszázs során az olaj felszívódik a bőrön keresztül, bekerül a vérkeringésbe, ami által kapcsolatba kerül a szervezettel.

Megnézem

Relaxációs masszázs

A reflaxáció egy speciális hanganyagra történő relaxáció.

Megnézem

Lávaköves masszázs

A bazalt lávaköveknek az áltagosnál magasabb a vastartalmuk, ezért erős magnetikus hatásuk miatt mélyen nyugtató, relaxáló hatást fejtenek ki.

Megnézem

Csokis masszázs

A csokoládé elsősorban a bőrünkre fejti ki a hatását, de pozitívan befolyásolja a lelki egyensúlyunkat is. Különösen hatásos száraz, zsírszegény bőr ápolására.

Megnézem

Meditáció

A vezetett meditáció elsősorban a pszichoszomatikus betegségeknél, ezek feltárásánál jelent nagy előrelépést. Alkalmas a gyógyulási folyamatok meggyorsítására, szorongás oldására. Kiválóan jó szolgálatot tesz a lélekgyógyászatban, hiszen, minden lélekszinten dől el. A baj, ami ha tartósan fennmarad, előbb-utóbb testi szinten is megjelenik akár fájdalom vagy betegség formájában, vagy egyszerűen csak azt érezzük, hogy „valami nincs rendben”.

A vezetett meditáció során felszabadul a lélek, és megváltozik a szemléletünk, akár egy adott dologhoz, vagy másokhoz való hozzáállásunk. Ez a tudatállapot hozzásegít ahhoz, hogy megértést vagy feloldást nyerjenek a bennünk régóta hordozott negatív érzések, felgyülemlett feszültségek.

Jó szolgálatot tesz az adott szervek, testrészek és a lélek közötti kapcsolati és összefüggés rendszer vizsgálata, megismerése is. 


A lélek rezdülései nagyon finomak. Ezeket nem nagyon halljuk meg. Vagy, mert nem tartjuk eléggé fontosnak, vagy mert elfoglaltak vagyunk, futunk, rohanunk, és különben is: majd megoldódik. Aztán a lélek kicsit hangosabban „szól”. Erre már felkapjuk azért a fejünket, mert be kellene venni ezt-azt, hogy elmúljon. Aztán a lélek "sírni" kezd. Helyettünk. És feltesszük a kérdést:  Most mi van?! Miért én?! Miért pont velem?! És ekkor érlelődnek meg a kérdések…  DE: Kinek is tesszük fel őket?

Ez nem csak egy egyszerű relaxáció, amikor kikapcsolódunk a hétköznapi mókuskerékből, és hagyjuk magunkat ellazulni. Ennél sokkal mélyebbre megy. Mély meditatív, és egyben rendkívül éber állapot, itt nincs lehetősége az elmének, hogy „beleszóljon” a folyamatba. A tudatalatti irányít. És ki más tudhatna a legjobban a problémák, a baj gyökeréig visszamenni, mint a saját tudatalattim bölcsessége? Miközben megy a közös munka a tudatalattival, eközben a test regenerálódik. Minden sejt, minden szövet, az idegrendszer, minden testrész.

(Végre! És milyen boldogok ilyenkor!  ☺ ) Egy nagyon kellemes ellazult állapot kíséri végig a folyamatot.

A vezetett meditáció segítséget jelent:

 

Az ellazulás másik formája, a meditáció megtanulása:

Ez egyénileg történik. Ez NEM vezetett meditáció!

A fókusz a gondolatok kiüresítésén van. Sok-sok egyéni gyakorlás szükséges hozzá. Önmagadért. 

Ha van kedved megtanulni meditálni, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá, szívesen segítek !


Mély tudatszint elérésével képes leszel arra, hogy egy egészséges jövőképet tudj kialakítani annak érdekében, hogy sikeres, kielégítő és teljes életet élhess meg.

Ha újra kell értékelned a lehetőségeidet - melyek segítik a test, lélek egészséges egyensúlyának a megtalálását -, és vállalod, hogy kész vagy többet is tenni a változásért, akkor várlak egyéni konzultációra.

A relaxáció és a meditáció időtartama alkalmanként:  2 óra
(Díjazása: 8.000 Ft / 2 óra)

 

„Az ember nem a gondolatai, hanem a kapcsolódásai által létezik, mint ahogy minden más is. Amiként egy fa gyökerei kapcsolódnak a földhöz, vagy levelei a napfényhez, úgy kapcsolódik az ember is a körülötte élő világhoz. Egyszóval létezni annyit tesz, mint kapcsolódni, vagyis ha nincs kapcsolódás, nincs élet sem.”
(paradox-pszichológia)

 

Hírek

Ajándék utalvány

Facebook