Relaxáció - meditáció

Elsősorban azoknak ajánlom, akik nem tudnak a hétköznapok hajtó ritmusából kiszakadni, kikapcsolódni.

Megnézem

Tibeti Hangtálas masszázs

A hangtálak - a gong és számos más hangszer mellett - fontos eszközei és kiegészítői az egészség megőrzését szolgáló alternatív eljárásoknak, a gyógyulási folyamatok serkentésének.

Megnézem

Ajuverdikus masszázs

A kezelésekhez használt olaj több mint 40 féle gyógynövényt tartalmaz. Az olajat Indiában készítik.

Megnézem

Aromaterápiás masszázs

Masszázs során az olaj felszívódik a bőrön keresztül, bekerül a vérkeringésbe, ami által kapcsolatba kerül a szervezettel.

Megnézem

Relaxációs masszázs

A reflaxáció egy speciális hanganyagra történő relaxáció.

Megnézem

Lávaköves masszázs

A bazalt lávaköveknek az áltagosnál magasabb a vastartalmuk, ezért erős magnetikus hatásuk miatt mélyen nyugtató, relaxáló hatást fejtenek ki.

Megnézem

Csokis masszázs

A csokoládé elsősorban a bőrünkre fejti ki a hatását, de pozitívan befolyásolja a lelki egyensúlyunkat is. Különösen hatásos száraz, zsírszegény bőr ápolására.

Megnézem

Sós

A vendég eldönti, hogy relaxálni szeretne vagy felfrissülni, aszerint kerül az olaj bekeverésre. De igazodhat az éppen aktuális hangulathoz is. Az olajat és a sót egy oldattá keverjük. A sónak magas az ásványi anyag tartalma. A masszázs végén melegvizes kendővel lesz áttörölve a bőr.

 

 


Pozitív hatások: a sós bőrradír eltávolítja az elhalt hámréteget. A mélyebb hámszövetek is méregtelenítve lesznek. Nagy a szerepe az allergiás megbetegedéseknél. Erősíti a tüdőt és a hörgőket. Segít a kialakult narancsbőr megszűntetésében. Serkenti a vérkeringést, segíti a bőr vízmegkötő képességét.

Ajánlott köszvényre, reumatikus fájdalomra, pszoriázisra, ekcémára. A magas ásványi anyagtartalom felszívódik a bőrbe, így táplálja a testet és a bőrt. Ajánlott még napozás előtt, hogy a bőr egyenletesen barnulhasson.  Masszázs után érdemes a fürdést 2-3 órával kitolni.

 

 

 

Só masszázs 30 perc 40 perc 60 perc
Só masszázs (peeling) háton, karokon + aromaterápiás hátmasszázs   5.000  
Só masszázs (peeling) lábfejen + talpmasszázs 4.000    
Só masszázs (peeling) teljes test     7.000

 

Hírek

Ajándék utalvány

Facebook