Relaxáció - meditáció

Elsősorban azoknak ajánlom, akik nem tudnak a hétköznapok hajtó ritmusából kiszakadni, kikapcsolódni.

Megnézem

Tibeti Hangtálas masszázs

A hangtálak - a gong és számos más hangszer mellett - fontos eszközei és kiegészítői az egészség megőrzését szolgáló alternatív eljárásoknak, a gyógyulási folyamatok serkentésének.

Megnézem

Ajuverdikus masszázs

A kezelésekhez használt olaj több mint 40 féle gyógynövényt tartalmaz. Az olajat Indiában készítik.

Megnézem

Aromaterápiás masszázs

Masszázs során az olaj felszívódik a bőrön keresztül, bekerül a vérkeringésbe, ami által kapcsolatba kerül a szervezettel.

Megnézem

Relaxációs masszázs

A reflaxáció egy speciális hanganyagra történő relaxáció.

Megnézem

Lávaköves masszázs

A bazalt lávaköveknek az áltagosnál magasabb a vastartalmuk, ezért erős magnetikus hatásuk miatt mélyen nyugtató, relaxáló hatást fejtenek ki.

Megnézem

Csokis masszázs

A csokoládé elsősorban a bőrünkre fejti ki a hatását, de pozitívan befolyásolja a lelki egyensúlyunkat is. Különösen hatásos száraz, zsírszegény bőr ápolására.

Megnézem

Reflaxációs

A reflaxáció egy speciális hanganyagra történő relaxáció. Elsőként egy 20 perces frissítő lábmasszázst kap a vendég. Majd elfekszik kényelmesen, és elindításra kerül a meditációs hanganyag. Két „mesemondó” mondja egyszerre a két különböző történetet. Egy hölgy az egyik mesélő, és egy úr a másik. Eközben a „talpmasszázs” folytatódik. De itt már a hét csakrához tartozó mirigyek kerülnek kezelésre, a hanganyagnak megfelelően. Beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait!

 

Gyökércsakra - mellékvese

Szakrál csakra - ivarmirigyek

Napfonat - hasnyálmirigy

Szívcsakra - csecsemőmirigy

Torokcsakra - pajzsmirigy

Harmadik szem csakrája - agyalapi mirigy

Korona csakra - tobozmirigy

 

A masszázs folyamán a szervezet mirigyrendszere kerül aktivizálásra.


Ez nem reflexológiai kezelés, nem megyünk mélyre a talp pontjain. A hatása már 3-5 kezelés után tapasztalható. Itt érdemes figyelembe venni - a gyorsabb hatásfok miatt -, a gyógyító csillagkép (Kígyótartó),  kelésének és delelésének az időpontját is.
 

Ez a legjobb esetben egy napszakban kétszer történik meg, kb 2 x 3 órás időintervallumban. A relaxáció ideje fél óra. Az „ébredésé” 10 perc... :)


Ellenjavallata: NINCS !

 

Reflaxáció 60 perc
Talpmasszázs speciális meditációs hanganyagra 7.000
5+1 alklamas bérlet 35.000

 

Hírek

Ajándék utalvány

Facebook