Relaxáció - meditáció

Elsősorban azoknak ajánlom, akik nem tudnak a hétköznapok hajtó ritmusából kiszakadni, kikapcsolódni.

Megnézem

Tibeti Hangtálas masszázs

A hangtálak - a gong és számos más hangszer mellett - fontos eszközei és kiegészítői az egészség megőrzését szolgáló alternatív eljárásoknak, a gyógyulási folyamatok serkentésének.

Megnézem

Ajuverdikus masszázs

A kezelésekhez használt olaj több mint 40 féle gyógynövényt tartalmaz. Az olajat Indiában készítik.

Megnézem

Aromaterápiás masszázs

Masszázs során az olaj felszívódik a bőrön keresztül, bekerül a vérkeringésbe, ami által kapcsolatba kerül a szervezettel.

Megnézem

Relaxációs masszázs

A reflaxáció egy speciális hanganyagra történő relaxáció.

Megnézem

Lávaköves masszázs

A bazalt lávaköveknek az áltagosnál magasabb a vastartalmuk, ezért erős magnetikus hatásuk miatt mélyen nyugtató, relaxáló hatást fejtenek ki.

Megnézem

Csokis masszázs

A csokoládé elsősorban a bőrünkre fejti ki a hatását, de pozitívan befolyásolja a lelki egyensúlyunkat is. Különösen hatásos száraz, zsírszegény bőr ápolására.

Megnézem

Mézes

 

 

Kétféle mézes masszázst lehet igénybe venni: az egyik a hagyományos népgyógyászaton alapszik, a másik inkább a relaxáló, lazító, pihentető wellness vonalat képviseli. 

 

 

 

Hagyományos népgyógyászat:

Több száz éve alkalmazza a tibeti és orosz népi gyógyászat. Bár masszázsnak nevezzük, de nem sok köze van a hagyományos masszázshoz, itt nem gyúrják dögönyözik a vendéget. A mézet előzőleg kicsit fel kell melegíteni, és egyenletesen eloszlatni. A tenyeret rá kell nyomni a testrészre, majd felemelni, és a méz szívó hatásának köszönhetően a bőr felső rétege is felemelkedik vele együtt. Ezáltal az apró hajszálerek és a pórusok kitágulnak, ami nemcsak a vérkeringést fokozza, de serkenti a salakanyag távozását a szervezetből. (előfordulhat, hogy a méz elszíneződik…)
 

Miközben a méz magába szívja a távozó méreganyagot, mélyen a bőr alá hatolva a szövetekbe juttatja a szervezet számára fontos hatóanyagait, a vitaminokat, enzimeket, és aminosavakat. Ennek köszönhetően a bőr látványosan kisimul, és selymesen puhává válik. Salaktalanító tulajdonsága egész testre kihat, erősíti az immunrendszert, nagyon jó gyulladáscsökkentő és izomlazító. Ezt a „masszázsfajtát” lehet gerincen is alkalmazni. Továbbá ajánlható kiegészítő gyógymódként reumásoknak, a számítógép mellett dolgozóknak izomlazítóként, és a krónikus fejfájást is csillapítja. Egyetlen ellenjavallata van: a mézre való allergia. (és a szőrös testrész.. :) persze ha valaki szeretne gyantáztatni akkor az sem..)

 

Hársméz: gátolja a zsírlerakódást, csökkenti az idegesség és álmatlanság tüneteit.
Ciromfű méz: nyugtató és görcsoldó. Ajánlott feszült időszakban
Gesztenye méz: sötétebb bőrűeknél a bőr fényét erősíti. Érfal erősítő, és gyulladáscsökkentő a hatása
Hagyma méz légúti problémákra
Akácméz: kiemelt hatása köhögésre van
Fenyőméz: fertőtlenítő, erősítő hatása nagyon jó
Vegyes virágméz: általános kezelésre

 

SPA és wellness masszázs:

A méz jótékony hatását magas vitamin, ásványi anyag és enzimtartalma miatt a bőr és a test szépítésére is bevetik. Feszessé, rugalmassá teszi a bőrt, gyulladáscsökkentő hatása van, eltávolítja az elhalt hámsejteket, hidratál, immunrendszert erősít. Wellness masszázsnál a méz higításra kerül, és csak finom mozdulatokkal juttatjuk a méz tápláló anyagait a bőrbe. 

 

Mézes masszázs 30 perc 40 perc
Hátmasszázs + mézes masszázs (népgyógyászat) 4.000 5.000
Mézes masszázs (SPA wellness- lazító, relaxáló) 4.000  
5+1 alkalmas bérlet 20.000 25.000
     

 

Hírek

Ajándék utalvány

Facebook