Relaxáció - meditáció

Elsősorban azoknak ajánlom, akik nem tudnak a hétköznapok hajtó ritmusából kiszakadni, kikapcsolódni.

Megnézem

Tibeti Hangtálas masszázs

A hangtálak - a gong és számos más hangszer mellett - fontos eszközei és kiegészítői az egészség megőrzését szolgáló alternatív eljárásoknak, a gyógyulási folyamatok serkentésének.

Megnézem

Ajuverdikus masszázs

A kezelésekhez használt olaj több mint 40 féle gyógynövényt tartalmaz. Az olajat Indiában készítik.

Megnézem

Aromaterápiás masszázs

Masszázs során az olaj felszívódik a bőrön keresztül, bekerül a vérkeringésbe, ami által kapcsolatba kerül a szervezettel.

Megnézem

Relaxációs masszázs

A reflaxáció egy speciális hanganyagra történő relaxáció.

Megnézem

Lávaköves masszázs

A bazalt lávaköveknek az áltagosnál magasabb a vastartalmuk, ezért erős magnetikus hatásuk miatt mélyen nyugtató, relaxáló hatást fejtenek ki.

Megnézem

Csokis masszázs

A csokoládé elsősorban a bőrünkre fejti ki a hatását, de pozitívan befolyásolja a lelki egyensúlyunkat is. Különösen hatásos száraz, zsírszegény bőr ápolására.

Megnézem

Kleopátra

Meleg tejes-mézes-joghurtos masszázs. A test átradírozása segíti az elhalt szaruréteg eltávolítását, így a hatóanyagok később könnyebben jutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelésre felhasznált anyagok közvetlenül masszázs előtt kerülnek elkészítésre, bekeverésre. Kizárólag természetes anyagok kerülnek felhasználásra.

A Kleopátra masszázs segít megőrizni a bőr rugalmasságát, fiatalságát. A készítmény bőrnyugtató, tápláló hatású. A test tapintása már az első alkalom után is puha, és bársonyos lesz.

 

Kleopátra masszázs 40 perc 60 perc
Kleopátra hátmasszázs 6.000 8.000
Kleopátra teljes testmasszázs   10.000
5+1 alkalmas bérlet 30.000 40.000-50.000

 

Hírek

Ajándék utalvány

Facebook