Relaxáció - meditáció

Elsősorban azoknak ajánlom, akik nem tudnak a hétköznapok hajtó ritmusából kiszakadni, kikapcsolódni.

Megnézem

Tibeti Hangtálas masszázs

A hangtálak - a gong és számos más hangszer mellett - fontos eszközei és kiegészítői az egészség megőrzését szolgáló alternatív eljárásoknak, a gyógyulási folyamatok serkentésének.

Megnézem

Ajuverdikus masszázs

A kezelésekhez használt olaj több mint 40 féle gyógynövényt tartalmaz. Az olajat Indiában készítik.

Megnézem

Aromaterápiás masszázs

Masszázs során az olaj felszívódik a bőrön keresztül, bekerül a vérkeringésbe, ami által kapcsolatba kerül a szervezettel.

Megnézem

Relaxációs masszázs

A reflaxáció egy speciális hanganyagra történő relaxáció.

Megnézem

Lávaköves masszázs

A bazalt lávaköveknek az áltagosnál magasabb a vastartalmuk, ezért erős magnetikus hatásuk miatt mélyen nyugtató, relaxáló hatást fejtenek ki.

Megnézem

Csokis masszázs

A csokoládé elsősorban a bőrünkre fejti ki a hatását, de pozitívan befolyásolja a lelki egyensúlyunkat is. Különösen hatásos száraz, zsírszegény bőr ápolására.

Megnézem

Lávaköves

A bazalt lávaköveknek az áltagosnál magasabb a vastartalmuk, ezért erős magnetikus hatásuk miatt mélyen nyugtató, relaxáló hatást fejtenek ki. A kövek vízben 50-60 fokosra kerülnek felmelegítésre. Ez nem túl forró, ám mégis képes energiával telíteni az adott testrészt. A nagyobb kövek testünket behálózó főbb energiavezetékekre és energiaközpontokra kerülnek felhelyezésre. A kövekből kiáramló hő és magnetikus energia segíti az ellazulást, és az életenergia áramlását az adott pontokon. A masszírozandó terület be van kenve egy speciális olajjal, ami egyénre szabottan kerül kiválasztásra.
 


Használt alapolajok: mandula, szezám, kukorica, és mogyoróolaj.


A kezelés során egészen lassú, hullám és körkörös masszázsfogások kerülnek alkalmazásra. Az energiaközpontok a meleg hatására megnyílnak, és utat engednek az életenergia áramlásának.

Fokozza a nyirokkeringést, az anyagcserét, segíti a méregtelenítést, felszabadítja a testben az energia blokkokat. Felfrissíti az inakat, segíti a kötőszövet mozgatását, puhítja a szöveteket. Biztosítja a sejtek megújulását. 

 

 

 

Lávaköves masszázs 60 perc 90 perc
Teljes testmasszázs (relaxáló) 8.000 12.000
Hátmasszázs 30 perc + lávaköves (háton) 30 perc 8.000  
5+1 alkalmas bérlet 40.000 60.000

 

Hírek

Ajándék utalvány

Facebook